top of page

ons 22 feb.

|

Falun

TESTKVÄLL: Sister Presidents

Testkväll den 22 februari inför lanseringen av Sister Presidents som sker i mars. Sister Presidents är en community för alla tjejer som vill mer i livet och vill leva i sin fulla kraft. Tillsammans skapar vi positiv energi, samtalar lite djupare och skrattar lite högre. We are Sister Presidents!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
TESTKVÄLL: Sister Presidents
TESTKVÄLL: Sister Presidents

Tid och plats

22 feb. 2023 18:30 – 21:00

Falun, Trotzgatan 29, 791 72 Falun, Sverige

Om evenemanget

Vi är alla presidenter i våra egna liv men vi behöver varandra för att utvecklas i vår fulla kraft. Oavsett hur självständiga, smarta, medvetna, ambitiösa och generösa vi är, så behöver vi träffa andra likasinnade för att ladda energi, byta erfarenheter, få nya idéer, hjälpas åt och för att ha roligt. Det kan vara ensamt att alltid vara den drivna, den som fixar och den som alltid tänker åt alla andra. Oavsett om det är i yrket eller i familjen. Ofta känner man sig som den smartaste i rummet och till slut börjar man undra om man är på rätt plats.  

Att träffa andra kan vara boosten man behöver för att ta nya steg i sin egen utveckling, för att komma vidare i sina planer eller för att reflektera över de stora frågorna som tex. andlighet eller hur vi ska rädda klimatet. Just Du kan dessutom var den personen som någon annan behöver träffa, som behöver din energi, dina erfarenheter och ditt nätverk.  

Dessutom är tiden är mogen för att samla och aktivera all kvinnlig kraft. Vi behöver inte bara varandra, världen behöver oss. Om vi utvecklas tillsammans kommer allt förändras. Personlig utveckling och samhällsutveckling hänger ju ihop.  

Upplägg: 

- Mingel och fika/bubbel 

- Inledning och inspirationsföreläsning av Caroline

- Samtalsgrupper sätts ihop utifrån vad deltagarna vill prata om. Caroline kommer informera mer på plats, men det kan handla om vad som helst som känns aktuellt och viktigt just den kvällen. En jobbfråga, en affärsidé, något ur privatlivet, en samhällsfråga etc. Om du inte vill delta i en grupp, så minglar du bara.  

- Mingel och fika/bubbel

- Avslutning 

Att tänka på:

Sister Presidents bygger på deltagarnas engagemang och ett öppet sinne inför varandra. Det är viktigt att respektera förtroenden som ges och att communityn får vara "a safe space". Du kan bjuda in andra tjejer som du tror passar.  

Villkor:

I priset ingår kaffe/enklare fika. Bubbel kan köpas till på plats. Köpt biljett återbetalas inte, men kan överlåtas. Vid sjukdom kan biljetten användas nästa gång. 

Sister Presidents är en community för tjejer i alla åldrar som behöver en flock för att få positiv energi, få samtala lite smartare och skratta lite högre. Man kan säga att det är en samling soul sisters som är funtade på samma sätt. Här behöver man inte förklara sig eller lägga energi på göra sig förstådd. Alla fattar!

Biljetter

  • Testkväll Sister Presidents

    Inklusive fika. Bubbel kan köpas till på plats.

    225,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page