top of page
Desain tanpa judul.png

Vi tillsammans.

Sister Presidents är en community för oss som vill leva i vår fulla kraft. Vi som vill mer i livet och vill göra den här världen bättre. Tillsammans skapar vi positiv energi, samtalar lite djupare och skrattar lite högre. We are Sister Presidents!

Hur går det till?

Du går med i Sister Presidents genom att gå med i Facebookgruppen "Sister Presidents" där du svarar på ett antal frågor och lämnar din epostadress. Saknar du Facebook, så skicka ett mail till hello@carolinenyberg.com. Sedan deltar du så mycket du själv vill. Du kommer få epostutskick, inbjudningar etc. Det är helt kostnadsfritt att vara med. Bjud gärna in fler. Kontakta Carolines team om du vill starta Sister Presidents events där du bor!

Vad är hela grejen?

"För det första behöver man träffa likasinnade människor. För det andra måste släppa loss all kvinnlig kraft. Då kommer leva lyckliga liv och den här världen kommer äntligen att bli bättre. För om vi utvecklas som individer kommer hela samhället förändras. Personlig utveckling och samhällsutveckling hänger ju ihop. Det är ett sätt att både ta ansvar inför framtiden & ha himla roligt på samma gång. Men vi behöver varandra för att göra det och därför finns Sister Presidents." - Caroline  

Annika: 

"Vi är många som håller oss tillbaka, men det är slut på det nu. Man mår bättre av att använda sin potential och vem vill inte leva lyckligt? Och göra nytta för andra samtidigt?"

bottom of page