top of page

Power Coaching 

Släpp fram din inre kraft tillsammans med Caroline. Hennes sessioner ger skräddarsydd vägledning och stöd för att hjälpa dig skapa förändring och uppnå dina livsmål. Oavsett om det handlar om din karriär, ditt företag, relationer, personlig utveckling eller någon annan aspekt av livet, så kommer Caroline att ge dig skarpa råd, nya perspektiv och beprövade metoder. 

 

Caroline är mer än bara en coach - hon är en förtrogen och stödjande wing-woman. Oavsett om du är mitt i en kris eller helt enkelt behöver positiv energi och uppmuntran, kommer Caroline att finnas där för att ge dig det stöd och den vägledning du behöver. 

 

Många kvinnor bokar sessioner regelbundet, eftersom de tycker att Carolines positiva energi, råd och stöd är oerhört hjälpsamma. Caroline öppnar även sitt breda nätverk när det är lämpligt. Sessionerna är konfidentiella och kan hållas på engelska eller svenska.

  • Tillgänglig online

    Join Caroline for a personalized coaching session that's all about you...

    Läs mer

    1 h

    1 250 svenska kronor

Onlinekurser

Är du redo att bli president i ditt eget liv? Onlinekurserna erbjuder allt du behöver för att ta beslutet och starta processen mot dina mål, allt i din egen takt. Med livslång tillgång till kursmaterialet kan du gå tillbaka så många gånger du behöver. 

 

Vill du ha en extra boost kan du boka enskilda coachningssessioner med Caroline för att stödja din process. Du kan även delta i workshops tillsammans med andra likasinnade tjejer. Håll utkik efter kommande evenemang. 

bottom of page