Det är jag som är Caroline.

 

Hej, jag insåg en dag att alla tjejer håller sig tillbaka. Det är ett enormt slöseri. Jag är övertygad om att fler blir lyckliga och världen bättre om all kvinnlig kraft släpps fram.

Om mig

 

 

Man kan säga att jag fullständigt tröttnade ur på att bevittna all kvinnlig kraft som inte används och konstaterade att varenda tjej jag någonsin träffat, inklusive mig själv, håller sig tillbaka på något sätt. Jag har en grundläggande övertygelse om att fler blir lyckliga och världen bättre om all kvinnlig kraft släpps fram. När en människa växer genom sin potential så växer hela samhället, eftersom personlig utveckling och samhällsutveckling hänger ihop. Varje människas egen inre kraft är hela samhällets gemensamma styrka. 

 

Jag har nu som mission att inspirera varenda tjej att jacka i Universums energi och använda sin inre kraft och sin potential till att bli president i sitt eget liv och på så sätt förändra livet utifrån sina drömmar och samtidigt göra den här världen bättre tillsammans med andra. 

 

Att leva ut sin potential och växa som människa är en ständigt pågående process som både ger enorm tillfredsställelse och ibland tuffa utmaningar. Jag har både framgångar och motgångar från mitt eget liv och får fantastisk input från mina vänner, de tjejer jag coachar och vid mina föreläsningar. Jag kan konstatera att alternativet till att inte leva sitt liv fullt ut och bidra med allt man kan, är helt otänkbart. Vi har alla ett ansvar inför oss själva, samhället och kommande generationer. Det är vår livsuppgift. Dessutom blir livet mycket roligare. Din jävlaranammaenergi finns inom dig och ska användas! 

 

Jag är verksam som entreprenör, rådgivare, coach och motivationsföreläsare och driver Presidentpodden. Jag är utbildad statsvetare och har en bred bakgrund inom ledarskap, kommunikation och utvecklingsarbete inom politik, näringsliv och intresseorganisationer. 2016 utsågs jag till Årets kommunikationskonsult i Sverige. Jag är är även medgrundare till flera företag och till organisationen The Great Listening som skapar mötesplatser och har initierat en "Almedalsvecka" i Austin, Texas, USA. 

 

Jag har min bas i Sverige där jag bor med min familj och har hela världen som arbetsfält. Jag älskar att ha kul och slår gärna följe med andra drivna och energifyllda tjejer. 

 

 

Video Poster Image

Let's get Social!