Du är redo att bli president!

Jag är grymt trött på att alla tjejer håller sig tillbaka. Det är sånt slöseri med den fantastiska kvinnliga kraft som finns och jag har gjort det till “my mission” att inspirera och öppna ögonen på varenda tjej om vilka möjligheter som finns. Jag tror att fler blir lyckliga och att vårt samhälle blir starkare om all kvinnlig kraft släpps fram. 

Jag uppmanar alla tjejer att bli presidenter i sina egna liv! Att fatta det avgörande beslutet att använda sin potential, följa sin inre röst och använda sin kraft till att bli den bästa versionen av sig själva. Att leva självständiga, lyckliga och roliga liv, där du varje dag känner ett syfte och en mening. Det handlar inte om en position, det handlar om ett nytt mindset, där du är viktig. 

 

I samma sekund som du kliver in i din kraft och gör var du är skapt för – så blir du per definition en ledare som inspirerar andra och det kommer bidra till att hela mänskligheten stärks, växer och utvecklas. 

Personlig utveckling och strävan framåt och inåt gör inte människor till egoister. Tvärt om. Personlig utveckling och samhällsansvar hänger tätt ihop. Alla jag träffat som utvecklar sig själva, är samtidigt engagerade i samhället, är öppna, generösa och hjälpsamma mot andra. Jag tror nämligen att vi är funtade så. Allt hänger ihop.

Det är egentligen himla enkelt, men jag säger inte att det är lätt. Du är antagligen formad annorlunda, av vårt samhälle, våra tankestrukturer, din uppväxt och ditt eget självprat. Du kanske är ovan att utveckla dina idéer, du kanske intalar dig själv att du inte vågar, att du inte vet hur du ska göra, att det inte spelar någon roll. Samtidigt är du kanske ganska bekväm med det du redan har. Om du ska vara helt ärlig med dig själv.

Nu är frågan vad du vill? Hur ska livet se ut? Vad kan du bidra med? Det är hög tid att hitta dina syften, dina mål och dina verktyg och sätta fart. Det är dags att bli President i ditt eget liv. Vi gör det tillsammans! /Caroline

Presidentens

Story

Carolines gåva till dig! En story som 

peppar dig att vara beslutsam och

hålla ditt fokus som president i ditt

eget liv. Läs den dagligen, 

meditera med den eller

ha den som trumfkort när

energin tryter.

Kvinnor Händer

Tack, vi hörs snart!

 

 

Caroline Nyberg Wass är född 1973 och är verksam som entreprenör, affärscoach och föreläsare. Hon har en fil.kand. (BA) i statsvetenskap vid Stockholms Universitet och har varit förtroendevald politiker, företagare, anställd och konsult inom ledarskap, organisationsutveckling och kommunikation i offentliga organisationer, näringsliv och folkrörelser. Hon är medgrundare till The Great Listening Global Foundation. Familjen har sin bas i Sverige och hennes nätverk finns runt om i hela världen. 

101804574_10157413986941662_872641925957

Hör gärna av dig till Caroline!