top of page

tors 29 juni

|

Gamla apoteket

Sister Presidents Almedalsveckan

Tillsammans skapar vi en mötesplats för alla tjejer som vill mer i livet och vill leva i sin fulla kraft. Vi ses för att dela positiv energi, samtala lite djupare och skratta lite högre. We are Sister Presidents!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sister Presidents Almedalsveckan
Sister Presidents Almedalsveckan

Tid och plats

29 juni 2023 15:30 – 16:30

Gamla apoteket, Strandgatan 28, Visby

Om evenemanget

Upplägg

- Fikabuffé

- Inledning av Caroline, där hon beskriver hur personlig utveckling och samhällsutveckling hänger ihop, om Sister Presidents och idéerna om hur samhället faktiskt kan förändras om vi samlas, samarbetar och utvecklas tillsammans. Hur vi kan stärka fler tjejer/kvinnor att utvecklas som individer, hur vi får fler att delta i det gemensamma samhällsbygget och hur vi tillsammans kan skapa en bättre värld

- Ett samtal bland deltagarna om idéerna och vi fortätter fika tillsammans.

- Avslut 16.30

75 kr för fika swishas på plats

Innan evenemanget (kl 14.30-15.30) deltar Caroline i Freja Forum Foundations seminarium "Challenges for gender equality - yesterday, today and tomorrow" The situation for women in Europe and the world is complex and the prospects for equal opportunities have changed. We are all facing many difficult questions concerning the future. How can we develop democracy and equal opportunities? What can we learn from history up to today?

Välkommen till det seminariet!

Beskrivning

Vi är alla presidenter i våra egna liv men vi behöver varandra för att utvecklas i vår fulla kraft. Oavsett hur självständiga, smarta, medvetna, ambitiösa och generösa vi är, så behöver vi träffa andra likasinnade för att ladda energi, byta erfarenheter, få nya idéer, hjälpas åt och för att ha roligt. Det kan vara ensamt att alltid vara den drivna, den som fixar och den som alltid tänker åt alla andra. Oavsett om det är i yrket eller i familjen. Ofta känner man sig som den smartaste i rummet och till slut börjar man undra om man är på rätt plats.  

Att träffa andra kan vara boosten man behöver för att ta nya steg i sin egen utveckling, för att komma vidare i sina planer eller för att reflektera över de stora frågorna som tex. andlighet eller hur vi ska rädda klimatet. Just Du kan dessutom var den personen som någon annan behöver träffa, som behöver din energi, dina erfarenheter och ditt nätverk.  

Dessutom är tiden är mogen för att samla och aktivera all kvinnlig kraft. Vi behöver inte bara varandra, världen behöver oss. Om vi utvecklas tillsammans kommer allt förändras. Personlig utveckling och samhällsutveckling hänger ju ihop.  

Att tänka på

Sister Presidents bygger på deltagarnas engagemang och ett öppet sinne inför varandra. Det är viktigt att respektera förtroenden som ges och att communityn får vara "a safe space". Du kan bjuda in andra tjejer som du tror passar.  

Sister Presidents är en community för tjejer i alla åldrar som behöver en flock för att få positiv energi, få samtala lite smartare och skratta lite högre. Man kan säga att det är en samling soul sisters som är funtade på samma sätt. Här behöver man inte förklara sig eller lägga energi på göra sig förstådd. Alla fattar!

Biljetter

  • Sister Presidents

    Inklusive kaffe/enklare fika. Bubbel kan köpas till på plats.

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page