OM CAROLINE

Jag heter Caroline Nyberg Wass och för några år sedan insåg jag att livet är för kort för inte göra det jag verkligen brinner för. Jag gjorde stora förändringar både professionellt och privat och lever idag i en tillvaro där jag inspirerar, föreläser och coachar andra som också vill ha förändringar i livet. Jag jobbar framför allt med tjejer som håller sig tillbaka och som innerst inne vet att de har en kraft och potential som inte används.

Min grundsyn är att vi alla sitter ihop i en gemensam kärleksfull och universell energi och att vi är satta på den här jorden med en uppgift och ett ansvar: Att utvecklas till att bli vårt bästa jag och bidra med all förmåga till att allt blir bättre. Jag tror att om en individ växer och kliver in i sin fulla potential, så växer hela samhället. Allt lyfts när du lyfter dig och du får möjlighet att både leva ditt drömliv och samtidigt hjälpa andra göra samma sak.

Jag har en formell utbildning i statsvetenskap och erfarenheter av att vara anställd, konsult, företagare, entreprenör och politiker. Jag har både framgångar och motgångar bakom mig och livets olika skeden ger erfarenheter, lärdomar och perspektiv. På vägen har jag byggt många härliga relationer och ett stort nätverk runt om i världen.

Jag har samlat erfarenheter, kunskaper, affärsmodeller och relationer och mixat det med min inre röst, min kraft och mina egna idéer. Det här delar jag nu med andra som vill mer i livet.

Caroline Nyberg Wass är född 1973 och är verksam som entreprenör, livscoach och föreläsare. Hon är utbildad statsvetare vid Stockholms Universitet och har varit anställd, företagare och politiker, inom ledarskap, organisationsutveckling och kommunikation i offentliga organisationer, näringsliv och folkrörelser. Hon är medgrundare till The Great Listening Global Foundation och har sin bas i Sverige.

 

©2019 by Wass Group Inc.