CAROLINES TJÄNSTER

Jag inspirerar, coachar och hjälper varenda tjej som vill kliva fram för att använda sin kraft. Mina redskap är min energi, erfarenheter, kunskaper och kreativa idéer. Här kan du delta på inspirationsföreläsning, medverka i en masterclass och ta del av ett affärskoncept. Snart kan du även köpa min bok och inspirationskortlek i shop:en.

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Me For President

Me For President är en inspirationsshow som ger positiv energi, mod och ett jävlar anamma. Allt för att du ska plocka fram din kraft och hitta vägar att förändra din egen tillvaro. Det är helkvällsupplägg med föreläsning inkl coachande frågestund och efterföljande mingel med bubbel, prat och nya vänner.

 

Me For President ges som öppet evenemang och kan även bokas till grupper och företag. 

MASTERCLASS INTERNAT

Become the President

Masterclass är ett kursupplägg där du får konkreta verktyg och coachning för att ta kommandot och bli president i ditt eget liv. Upplägget innehåller föreläsningar och coachning av Caroline, varvat med eget arbete i arbetsbok och grupparbeten. Maximalt 25 deltagare på internat fredag kväll till söndag eftermiddag. Givetvis finns tid för reflektion, träning och att lära känna nya likasinnade vänner. Den ges även som webbkurs.

MASTERCLASS WEBBKURS

Become the President

Masterclass är ett kursupplägg där du får konkreta verktyg och coachning för att ta kommandot och bli president i ditt eget liv. Upplägget är inspelade föreläsningar med Caroline och eget arbete i en arbetsbok, samt Zoommöten med livecoachning och erfarenhetsutbyte med andra som gör kursen samtidigt. Den ges även som internat.

Kommer snart att kunna beställas i shop:en.

AFFÄRSKONCEPT

Ny karriärväg & inkomstmöjlighet

Ett koncept som passar dig med eget driv och en längtan efter att göra mer i livet. Ett smart nätverksföretagande inom hälsoindustrin där du sätter egna mål, styr din egen tid och väljer din inkomstnivå. Ett perfekt verktyg för att skapa frihet på riktigt. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Ett riskfritt och nyckelfärdigt upplägg, inklusive all utbildning och coachning av Caroline. 

Maila: team (at) carolinenyberg.com för att boka ett 30 minuters kostnadsfritt möte via tel eller Zoom. Caroline berättar då om möjligheten som finns och du får berätta mer om dig själv och dina ambitioner. Om förutsättningarna stämmer, så blir nästa steg att ta del av en längre affärspresentation.

 

©2019 by Wass Group Inc.