Ladda positiv energi, skratta lite högre & prata lite djupare!

 

Soul Sister Saturday skapades utifrån behovet av att mötas i en positiv och generös anda och Caroline vill att så många tjejer som möjligt, oavsett ålder, ska få ta del av varandra. Det är helt enkelt en mötesplats för positiva, smarta, drivna, medvetna och generösa tjejer som vill umgås med likasinnade. De som vet att allt hänger ihop och som känner att vi kan göra mer tillsammans. De som tröttnat på att oftast vara den smartaste i rummet, som slutat orka förklara sig eller tänka sig för. Som tror på "pay it forward" och gläds med andra. Här ska positiv energi och framtidstro flöda. Här byggs nätverk och nya relationer.

Under Soul Sister Saturday har man chansen att resonera om viktiga saker eller bara tanka energi och ha riktigt skitkul. Vi möts exakt där man befinner sig just då, helt kravlöst. Här får man växa och släppa fram sin energi. Kaffet står alltid på & det finns alltid obegränsat med bubbel. 

Allt sker förutsättningslöst inom ramen för intentionen att komma med öppet sinne och att alla är lika viktiga för att skapa ett generöst utbyte. Alla deltar på den nivå man vill och bidrar till varandra efter förmåga. Allt sker konfidentiellt och gemensamt ansvar gäller.

 

Datum & upplägg

Lördag 17 september
Lördag 15 oktober
Lördag 19 november 

Kl 15.00-18.00
Tensionhuset, Trotzgatan 29, Falun

Allt inleds med inspirationsföreläsning av Caroline, sedan mingel och tid att umgås. Samtalsgrupper skapas på olika teman för de som vill delta. 

Kaffe/te med hembakat fikabröd och mängder av bubbel med tilltugg serveras. Alkoholfritt alternativ finns. 

395 kr per tillfälle. 

 

 

 

Boka din plats här

Det är här vi ska ses. Observera att det är begränsat antal platser, så boka nu!

Japp, jag ska med!