Presidenter behöver ses

Vet inte hur det är med dig, men jag känner allt mer påtagligt att jag saknar alla underbara människor. Min familj har det bra, båda mina föräldrar är snart vaccinerade och vi har inte förlorat någon närstående i denna fruktansvärda pandemi. Har alltså inget att klaga på. Men ändå, shit vad jag saknar mina vänner och att fortsätta bygga nätverket av alla drivna tjejer och kvinnor. Förra veckan åkte jag till Stockholm för både läkarbesök och affärsmöten - jaja, allt i covidsmarta silos. En av kvällarna promenerade jag från Vasastan till Stureplan och njöt av att lufta mig. Mötte upp en kär vän och systerpresident. Vilken LYCKA att få prata, skratta, resonera och bara vara i en underbar energi. (Kramen på bilden är förstås inte garanterat covidsäker, jag vet) Så påtagligt hur vi behöver varandra för dela smarta idéer, skratta och ladda den där draåthelvete-energin som vi behöver. Ska vi göra nytta och leva energifyllda liv, så behöver vi vår flock. Jag är glad att Du som läser detta finns i min flock!