top of page

Må sommarlovet komma snabbt

Jag vill börja med att säga att jag fullkomligt älskar mina barn. Men just nu är jag innerligt trött på våra vardagsrutiner och längtar efter att de går på sommarlov. I takt med att vårljuset kom och med flera långhelger i bagaget så är våra rutiner helt åt skogen. Ingen vill gå och lägga sig och ingen vill kliva upp. Jag får tjata och bråka (jadå jag hotar ibland) för att få dem isäng på kvällen och kör samma vända för att få upp dem på morgonen. Jag förstår ju eftersom jag själv är kvällsmänniska och älskar den här ljusa härliga tiden då kvällarna är som finast. Dessutom är båda barnen roliga och sociala och kör ofta stand up-liknande skrattkampanjer mot mig när klockan passerat långt över 21. Sjukt kul! Men jag får snart en hjärnblödning eftersom de förvandlas till otrevliga monster vid 07 på morgonen. Den 10 juni ska jag sprätta en flaska bubbel, men nu gäller det att hålla ut...

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page