Integritetspolicy & villkor

Gäller sedan 1 januari 2022 för carolinenyberg.com som är en del av Wass Group AB. 

 

Integritetspolicy

 

Personuppgifter
Wass Group AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar i samband med registrering av prenumeration av epostutskick, ett användarkonto eller vid en beställning av tjänst eller vara. När du lämnat dina uppgifter uppfattas du ha godkänt dessa villkor. Dina personuppgifter lämnas eller säljs inte vidare till tredje part. Personuppgifter och dina rättigheter handhas enligt rådande dataskyddslagstiftning. 

 

Cookies 
Den här webbplatsen innehåller cookies. En cookie är en liten textfil som sparas på din dator och innehåller information som gör det möjligt att följa ditt surfande.

 

Länkar till tredje parts webbplatser
Webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbsidor. Wass Group AB ansvarar inte för innehållet på de länkade sidorna. 

 

 

Villkor

 

Dessa försäljningsvillkor gäller för dig som handlar hos Wass Group AB, organisationsnummer 556626-2282. Konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen, distans-och hemförsäljningslagen och annan konsumentlagstiftning är tillämplig vid försäljning till konsumenter och innehåller omfattande och i allmänhet tvingande regler om konsumenters och säljares rättigheter och skyldigheter. Dessa försäljningsvillkor anknyter till och kompletteras av dessa lagar. Försäljning kan ej ske till omyndig eller beställare under 18 år.

Tillämplighet
De produkter som presenteras på webbplatsen utgör ordinarie sortiment.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, prishöjningar utanför kontroll, eventuellt oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning. Aktuella erbjudanden gäller således så långt Wass Group ABs tillgång till produkter räcker, om inget annat anges.

Vid felskrivningar som anses uppenbara avseende det pris eller den produktinformation som anges på webbplatsen, i mottagningsbekräftelsen äger Wass Group AB rätt att korrigera sådant pris eller sådan information enligt gällande konsumenträttslagstiftning, varpå ny mottagningsbekräftelse skickas ut. Du har som kund då rätt att avbeställa din order utan kostnad om korrigeringarna ej accepteras.

 

Pris
Priserna uppdateras löpande och inkluderar moms. Priserna är angivna i svenska kronor. Eventuella fraktkostnader och avgifter tillkommer.

 

Betalning
Betalning sker online med kortbetalning via Stripe. Fakturaalternativ finns för företag.

 

Leverans
Leverans av digitala produkter sker direkt vid betalning. Fysiska produkter skickas snarast möjligt med fraktbolag.

 

Ändring av order
Av systemmässiga skäl kan vi inte göra ändringar i befintliga order, vilket innebär att de uppgifter du anger i din beställning är de som kommer att användas. Det är därför ytterst viktigt att du kontrollerar dina uppgifter innan du godkänner och genomför köpet. Blir det fel kommer du behöva lägga en ny beställning.

 

Returfrakt (när försändelse inte hämtas ut av mottagaren)
Försändelse som ej hämtats ut och ej avbeställts i tid returneras till Wass Group AB. Du debiteras då en avgift för att täcka skäliga transport- och administrationskostnader.

 

Ångerrätt
Enligt distans-och hemförsäljningslagen har du som konsument rätt att under vissa omständigheter frånträda/ångra ditt köp. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar kontakta säljarens kundtjänst för att göra gällande din ångerrätt och skapa en retursändning. Har du frågor som rör ångerrätten kan du finna svar på Konsumentverkets webbplats. Här finns även standardformulär som du kan använda när du ångrar ett köp.

 

Garanti
100% nöjdkundgaranti på tjänster och produkter och ersätts med full återbetalning. Skadad vara ersätts.

 

Immateriella rättigheter
Webbplatsen, varor och tjänster och dess innehåll skyddas av immaterialrättslig lagstiftning. Vissa namn, beteckningar och logotyper är varumärken som tillhör Wass Group AB eller annan part. Det innebär att kunden inte får (utöver vad som medges enligt dessa villkor och tvingande lagstiftning) ändra, kopiera, reproducera, upplåta, överlåta, licensiera, komplettera eller på annat sätt använda information, programvara eller dokumentation utan skriftligt medgivande från Wass Group AB eller innehavaren av den immateriella rättigheten.

 

Kontakt

Kontakta Wass Group AB vid frågor: [email protected]