top of page

tors 15 juni

|

Convendum

Sister Presidents Stockholm

Tillsammans skapar vi en mötesplats för alla tjejer som vill mer i livet och vill leva i sin fulla kraft. Vi ses för att dela positiv energi, samtala lite djupare och skratta lite högre. We are Sister Presidents!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Sister Presidents Stockholm
Sister Presidents Stockholm

Tid och plats

15 juni 2023 18:00 – 19:30

Convendum, Kungsgatan 9, 111 43 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Upplägg för kvällen

- Start 18.00 med mingel med kaffe och bubbel

- Inledning och inspirationsinspel av Caroline, där hon berättar om Sister Presidents och om planerna framöver

- Samtal om vad som känns aktuellt och viktigt just den kvällen. En jobbfråga, en affärsidé, något ur privatlivet, en samhällsfråga etc. Caroline kommer informera mer på plats, men det kan handla om vad som helst och det blir ett sätt att testa upplägget.

- Avslutning 19.30

De som vill går vidare till StureHof för middag, där du betalar själv på plats. Ange gärna redan vid anmälan om du vill med på middagen, så vi kan boka ungefärligt antal platser. 

Beskrivning

Vi är alla presidenter i våra egna liv men vi behöver varandra för att utvecklas i vår fulla kraft. Oavsett hur självständiga, smarta, medvetna, ambitiösa och generösa vi är, så behöver vi träffa andra likasinnade för att ladda energi, byta erfarenheter, få nya idéer, hjälpas åt och för att ha roligt. Det kan vara ensamt att alltid vara den drivna, den som fixar och den som alltid tänker åt alla andra. Oavsett om det är i yrket eller i familjen. Ofta känner man sig som den smartaste i rummet och till slut börjar man undra om man är på rätt plats.  

Att träffa andra kan vara boosten man behöver för att ta nya steg i sin egen utveckling, för att komma vidare i sina planer eller för att reflektera över de stora frågorna som tex. andlighet eller hur vi ska rädda klimatet. Just Du kan dessutom var den personen som någon annan behöver träffa, som behöver din energi, dina erfarenheter och ditt nätverk.  

Dessutom är tiden är mogen för att samla och aktivera all kvinnlig kraft. Vi behöver inte bara varandra, världen behöver oss. Om vi utvecklas tillsammans kommer allt förändras. Personlig utveckling och samhällsutveckling hänger ju ihop.  

Att tänka på

Sister Presidents bygger på deltagarnas engagemang och ett öppet sinne inför varandra. Det är viktigt att respektera förtroenden som ges och att communityn får vara "a safe space". Du kan bjuda in andra tjejer som du tror passar.  

Villkor

I priset ingår kaffe och ett glas bubbel. Mer bubbel kan köpas till på plats. Köpt biljett återbetalas inte, men kan överlåtas. Vid sjukdom kan biljetten användas nästa gång. 

Sister Presidents är en community för tjejer i alla åldrar som behöver en flock för att få positiv energi, få samtala lite smartare och skratta lite högre. Man kan säga att det är en samling soul sisters som är funtade på samma sätt. Här behöver man inte förklara sig eller lägga energi på göra sig förstådd. Alla fattar!

Dela detta evenemang

bottom of page