top of page

ons 15 maj

|

Tension, Falun

Sister Presidents Dalarna

En mötesplats för generösa och drivna tjejer som vill träffa likasinnade för att dela positiv energi, samtala lite djupare och skratta lite högre. Alla är välkomna!

Sister Presidents Dalarna
Sister Presidents Dalarna

Tid och plats

15 maj 2024 18:00 – 21:00

Tension, Falun, Trotzgatan 29, Falun, Sverige

Om evenemanget

Upplägg

- Vi börjar med mingel och fika/bubbel. Perfekt tillfälle att hälsa på alla likasinnade tjejer och du kanske till och med träffar din nya soul sister...

- Inledning och inspirationsinspel av Caroline för att sätta tonen för kvällen. 

- Samtalsgrupper sätts ihop utifrån vad DU vill prata om. Det kan handla om vad som helst som känns aktuellt och viktigt just då. En aktuell samhällsfråga, något jobbrelaterat, en affärsidé, existensiella funderingar, något utmanande i privatlivet etc. Om du känner för att bara mingla runt, så är det helt okey också. 

- Vi avrundar med mer mingel/häng och kanske ännu mer bubbel...  

Beskrivning

Vi är alla presidenter i våra egna liv men vi behöver varandra för att utvecklas i vår fulla kraft. Oavsett hur självständiga, smarta, medvetna, ambitiösa och generösa vi är, så behöver vi träffa andra likasinnade för att ladda energi, byta erfarenheter, få nya idéer, hjälpas åt och för att ha roligt. Det kan vara ensamt att alltid vara den drivna, den som fixar och den som alltid tänker åt alla andra. Oavsett om det är i yrket eller i familjen. Ofta känner man sig som den smartaste i rummet och till slut börjar man undra om man är på rätt plats.  

Att träffa andra kan vara boosten man behöver för att ta nya steg i sin egen utveckling, för att komma vidare i sina planer eller för att reflektera över de stora frågorna som tex. andlighet eller hur vi ska rädda klimatet. Just Du kan dessutom var den personen som någon annan behöver träffa, som behöver din energi, dina erfarenheter och ditt nätverk.  

Dessutom är tiden är mogen för att samla och aktivera all kvinnlig kraft. Vi behöver inte bara varandra, världen behöver oss. Om vi utvecklas tillsammans kommer allt förändras. Personlig utveckling och samhällsutveckling hänger ju ihop.  

Att tänka på

Sister Presidents bygger på deltagarnas engagemang och ett öppet sinne inför varandra. Det är viktigt att respektera förtroenden som ges och att communityn får vara "a safe space". Du kan bjuda in andra tjejer som du tror passar.  

Villkor

I priset ingår kaffe/enklare fika. Bubbel kan köpas till på plats till självkostnadspris. Köpt biljett återbetalas inte, men kan överlåtas. Vid sjukdom kan biljetten användas nästa gång. 

Sister Presidents är en community för tjejer i alla åldrar som behöver en flock för att få positiv energi, få samtala lite smartare och skratta lite högre. Man kan säga att det är en samling soul sisters som är funtade på samma sätt. Här behöver man inte förklara sig eller lägga energi på göra sig förstådd. Alla fattar!

Biljetter

  • Sister Presidents

    Inklusive kaffe/enklare fika. Bubbel kan köpas till på plats.

    150,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page